Werken bij Verhoeven Timmerfabriek

Er zijn twee soorten mensen: zij die denken in problemen en zij die denken in oplossingen. Verhoeven behoort de laatste categorie. Wij zien altijd mogelijkheden. Onze kennis en ervaring zetten we samen in voor onze klanten. Daarbij gaan we altijd net een stapje verder en proberen we mogelijk te maken wat anderen niet voor mogelijk houden.

Voel jij je aangesproken door deze mentaliteit, dan hebben we ook een plek voor jou. We zijn bij Verhoeven altijd op zoek naar nieuw talent of timmerlieden met een berg ervaring, want vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel.

Ieder jaar komen bij Verhoeven nieuwe leerlingen het timmermansvak leren. Als je het juiste inzicht hebt en goed gemotiveerd bent, kun je bij ons rekenen op een vast contract. Voor het maken van complexe mallen krijg je een jarenlange, interne opleiding en scholing. Onze leermeesters leiden al onze productiemedewerkers op tot tenminste niveau 4.

Verhoeven biedt een bijzondere en uitdagende werkplek in een organisatie met een open, informele en prettige werksfeer en volop ruimte voor zelfontplooiing en -ontwikkeling. 

Wil je meer weten over werken bij ons, neem dan contact op met Peter Verhoeven.

 

Contact opnemen

Peter Verhoeven / Directeur

© 2022 - Verhoeven Timmerfabriek
Created by