HSB wanden

HSB (Hout Skelet Bouw) wanden produceren we bij Verhoeven volgens de BRL 1001. Afhankelijk van de specifieke eisen van onze klanten fabriceren we met de modernste productiemethode kwalitatief hoogwaardige gevelelementen. De opbouw en detaillering voldoen aan alle eisen op het gebied van thermische isolatie, brandwerendheid en geluidsisolatie. De vormen van de wanden lopen sterk uiteen. Ronde wanden en dubbel gekromde wanden zijn onze specialiteit.

BIM-model

Alle wanden tekenen we vooraf digitaal met detailleringen van de bouwkundige aansluitingen. Dit kan naadloos worden ingebracht in ieder gewenst BIM-model. Indien gewenst kunnen we tevens constructieve detailberekeningen uitvoeren, waarbij al het ankerwerk en de bevestigingsmiddelen op tekening worden aangegeven.

Kozijnen, beglazing en gevelafwerking

Houten, aluminium of kunststof kozijnen kunnen door derden worden aangeleverd en naadloos in de elementen worden gemonteerd. Daarbij is het ook mogelijk om doorwerkfolie of definitieve beglazing aan te brengen. Ook bepaalde soorten gevelafwerking kunnen wij fabrieksmatig aanbrengen.

Volledige montage op bouwplaats

Wij bieden opdrachtgevers de mogelijkheid om de volledige montage op de bouwplaats te verzorgen. Daarbij hebben wij ervaring in het luchtdicht en/of passief bouwen. Op die manier kunnen wij een totaalproduct leveren met één aanspreekpunt en een hoge toegevoegde waarde.

Contact opnemen

Paul Manders / Prefab timmerwerk

T: +31 (0)478 517 594
E: paul@verhoeven.nl

Contact opnemen

Michiel Hendriks / Betonmallen

T: +31 (0)478 517 599
E: michiel@verhoeven.nl
© 2024 - Verhoeven Timmerfabriek
Created by