over Verhoeven Timmerfabriek

Makers van mogelijkheden

Als specialist in het produceren van betonmallen en prefab timmerwerk dragen we bij aan grensverleggende architectuur en efficiënte en duurzame bouwoplossingen. Met een team van innovatieve ambachtsmensen werken we al 85 jaar aan uitdagende projecten en ingewikkelde vormen. Complexe projecten pakken we met beide handen aan. Door mee te denken en te blijven innoveren realiseren we samen met onze opdrachtgevers wat niemand voor mogelijk houdt. Dat levert vaak indrukwekkende bouwwerken op waar we trots op zijn.

meer over Verhoeven

Wij brengen uw ontwerp naar de bouwplaats

In onze moderne fabriek van bijna 5000 m2 combineren wij onze vakkennis met nieuwe materialen en technologieën, zoals 3D engineering, 5-assige CAD-CAM freestechnologie en onze QRM/Lean productiemethode. Op die manier produceren wij mallen in vrijwel alle vormen en maten en kunnen bijzondere ontwerpen met zichtbeton worden uitgevoerd. Ook binnen het prefab timmerwerk ontwikkelen wij nieuwe producten die aansluiten bij de behoefte van de markt en de samenleving. Zo kunnen wij slanke HSB wanden produceren in de meest uiteenlopende vormen en met een zeer hoge Rc-waarde.

Bekijk onze pijlers

<p>Verhoeven Timmerfabriek</p>

# DSM HQ Maastricht

Het nieuwe hoofdkantoor van DSM in Maastricht van10.737 m2 biedt een lichte en open werkomgeving om hybride te werken. De ruim 720 medewerkers werken de ene helft van hun tijd op kantoor en de andere helft thuis of op andere locaties. In opdracht van BAM Bouw en Techniek produceert Verhoeven Timmerfabriek 2000 m2 HSB wanden. Het gebouw met een BREEAM 2020 Outstanding label wordt in 2024 in gebruik genomen.

Architect: Broekbakema


# Nieuwbouw regiokantoor Alliander Amsterdam

In opdracht van Dura Vermeer Bouw Midden West levert Verhoeven Timmerfabriek een kleine 6000 m2 HSB wanden voor het nieuwe regiokantoor van Alliander in Amsterdam. Het gehele gebouw is opgebouwd uit houten kolommen, balken en vloeren en volledig circulair.

Architect: De Zwarte Hond

# Tilburg University

De nieuwe collegezaal van Tilburg University is een toonaangevend voorbeeld van circulair ontwerpen. Het nieuwe energieneutrale gebouw met een BREEAM 2014 Outstanding label ligt op een kleine footprint van 33 x 33 meter en bevat 14 collegezalen, zelfstudieruimtes en een foyer. BAM Bouw en Techniek gaf Verhoeven Timmerfabriek opdracht voor meer dan 2500 m2 HSB wanden voor dit bijzonder gebouw.

Architect: Powerhouse Company
© 2024 - Verhoeven Timmerfabriek
Created by