over Verhoeven Timmerfabriek

Makers van mogelijkheden

Als specialist in het produceren van betonmallen en prefab timmerwerk dragen we bij aan grensverleggende architectuur en efficiënte en duurzame bouwoplossingen. Met een team van innovatieve ambachtsmensen werken we al 85 jaar aan uitdagende projecten en ingewikkelde vormen. Complexe projecten pakken we met beide handen aan. Door mee te denken en te blijven innoveren realiseren we samen met onze opdrachtgevers wat niemand voor mogelijk houdt. Dat levert vaak indrukwekkende bouwwerken op waar we trots op zijn.

meer over Verhoeven

Wij brengen uw ontwerp naar de bouwplaats

In onze moderne fabriek van bijna 5000 m2 combineren wij onze vakkennis met nieuwe materialen en technologieën, zoals 3D engineering, 5-assige CAD-CAM freestechnologie en onze QRM/Lean productiemethode. Op die manier produceren wij mallen in vrijwel alle vormen en maten en kunnen bijzondere ontwerpen met zichtbeton worden uitgevoerd. Ook binnen het prefab timmerwerk ontwikkelen wij nieuwe producten die aansluiten bij de behoefte van de markt en de samenleving. Zo kunnen wij slanke HSB wanden produceren in de meest uiteenlopende vormen en met een zeer hoge Rc-waarde.

Bekijk onze pijlers

<p>Verhoeven Timmerfabriek</p>

# Corona

COVID-19  heeft in ons land en in de rest van de wereld veel onmogelijk gemaakt. Desondanks zijn we bij Verhoeven blijven denken in mogelijkheden en konden we, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM, gewoon doorwerken aan onze projecten. We prijzen ons gelukkig dat geen van onze medewerkers zwaar is getroffen door het coronavirus.


# Productie HSB wanden House of Delft in volle gang

Naast station Delft Centraal komt een innovatief en spraakmakend project waarin de pioniers van Delft worden geëerd: House of Delft. Verhoeven Timmerfabriek is al vanaf 2019 betrokken bij de ontwikkeling van de bijzondere gevels van dit project en levert alle houten HSB wanden. Direct na de zomervakantie van 2020 worden de eerste geveldelen geplaatst.

meer informatie

# 1000 houten luiken voor vakantiepark

Onlangs leverde Verhoeven Timerfabriek ruim 1000 bijzondere houten luiken voor het bijzonder mooie vakantiepark Landal Kaatsheuvel. Het gaat om 104 modern ingerichte vakantiewoningen in Brabantse bouwstijl grenzend aan de Loonse en Drunense duinen, recht tegenover de Efteling. De luiken zijn samengesteld uit duurzaam hout met afbeeldingen van de dieren uit het grote bos.|

Opdrachtgever: van de Ven bouw en ontwikkeling
Architect: KR8 Architecten


© 2021 - Verhoeven Timmerfabriek
Created by